Abakura Ryuu
Hozzászólások száma : 27 IC Hozzászólások Száma : 30 Join date : 2012. Aug. 09.
Karakterlap Elfogyasztott lelkek: (1/100) Tapasztalatpont: (0/0) Varázserő: (0/0)
| Tárgy: Abakura Ryuu saját maga által kifejlesztett technikái Pént. Okt. 19, 2012 8:03 am | |
| 1.katana stílus: bénító vágás Ez a technika az első saját magam által kitalált technikáim közül. A használathoz nem szükséges lélekrezonancia. Elég, ha én összpontosítok, és míg kizárok mindent tudatomból a pengém színe megváltozik. Zölden kezd el világítani, és ha megvágom ellenfelem a lélekhullámaimat belevezetem ellenfelembe. A hullámaim szépen lassan elsorvasztják az ellenfél izmait (ideiglenesen), és minél több vágást intézek ellenfelem felé, annál több lélekhullámom száll bele, és annál nehezebben fog mozogni.
A hozzászólást Abakura Ryuu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 22, 2012 9:35 am-kor. | |
|
Death the Kid Admin
Hozzászólások száma : 72 IC Hozzászólások Száma : 96 Join date : 2012. Jul. 27. Tartózkodási hely : Halálváros
| Tárgy: Re: Abakura Ryuu saját maga által kifejlesztett technikái Hétf. Okt. 22, 2012 5:24 am | |
| Hello Ryuu! Most megint fura dolgot találtam. Igazából ami veled kapcsolatos, az biztos fura Nekem a zöld trutyival van egy kis bajom maga a képesség jó, csak szerintem a lélekhullámokat nem lehet folyadékká változtatni. Én maximum azt tudom elképzelni, hogy a lélekhullámaidat belevezeted őőőő a pengédbe, megvágod az ellenséget, akinek a teste bénulással reagál a hullámokra. Tehát ezt most így nem tudom a világítás maradhat de szentem a trutyit vedd ki mert ez nem a Scooby do xD (bocs hogy megint beléd kötöttem) . . . . . Nah ez már szép! a képességet ELFOGADOM!
A hozzászólást Death the Kid összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 22, 2012 8:38 pm-kor. | |
|
Abakura Ryuu
Hozzászólások száma : 27 IC Hozzászólások Száma : 30 Join date : 2012. Aug. 09.
Karakterlap Elfogyasztott lelkek: (1/100) Tapasztalatpont: (0/0) Varázserő: (0/0)
| Tárgy: Re: Abakura Ryuu saját maga által kifejlesztett technikái Hétf. Okt. 22, 2012 9:35 am | |
| kijavítva | |
|
Death the Kid Admin
Hozzászólások száma : 72 IC Hozzászólások Száma : 96 Join date : 2012. Jul. 27. Tartózkodási hely : Halálváros
| Tárgy: Re: Abakura Ryuu saját maga által kifejlesztett technikái Hétf. Okt. 22, 2012 8:38 pm | |
| Nah ez már szép! a képességet ELFOGADOM! 1 lélekpont elérése után használhatod! | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Abakura Ryuu saját maga által kifejlesztett technikái | |
| |
|