Legutóbbi témák | » TársoldalakSzer. Okt. 30, 2013 10:25 am by Anita Cuccsy» Közvélemény kutatásSzomb. Júl. 20, 2013 5:55 am by Anita Cuccsy» Küldetés igénylésSzomb. Júl. 20, 2013 3:43 am by Anita Cuccsy» MintákPént. Júl. 19, 2013 6:37 am by Anita Cuccsy» Az elveszett gyermekekSzer. Júl. 17, 2013 10:14 am by Cickafark Camcsatka» HiányzásokHétf. Júl. 15, 2013 11:12 pm by Cickafark Camcsatka» Anita CuccsyVas. Júl. 14, 2013 9:50 am by Anita Cuccsy» Csevegő, DumaládaCsüt. Júl. 04, 2013 3:51 am by Soul Eater» Hórusz-szemének terme.Szomb. Jún. 22, 2013 9:42 pm by Mifune |
Top posting users this week | |
Ki van itt? | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 88 fő) Vas. Okt. 20, 2024 3:04 am-kor volt itt. |
|
| Az elveszett gyermekek | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Mifune Admin
Hozzászólások száma : 126 IC Hozzászólások Száma : 177 Join date : 2012. Aug. 20.
| Tárgy: Az elveszett gyermekek Kedd Szept. 25, 2012 9:28 pm | |
| Leírás: Az elmúlt egy hétben sok eltűnést jelentenek a rendőrségen. Az eltűntek nagy része fiatal gyermek, akik éppen felügyeletlenül csavarogtak a városban. Az elkövetők ismeretlenek, és a rendőrség tanácstalan. Az elmúlt napokban előkerült a várost körülvevő sivatagban néhány gyerek holtteste. A vizsgálatok alapján a gyerekek lelkéért lopták el a kicsiket, ami miatt bevonták az Akadémiát is az akcióba.
Helyszín: Halálváros
Jelentkezhet: - bárki
Létszám: minimum 1 fő
Feladat: az életben lévő gyerekeket megmenteni, és elfogni a rabló, gyilkost
Jutalom: - változó | |
| | | Cickafark Camcsatka
Hozzászólások száma : 17 IC Hozzászólások Száma : 20 Join date : 2012. Dec. 11. Age : 27 Tartózkodási hely : A monitor mögött
Karakterlap Elfogyasztott lelkek: (0/0) Tapasztalatpont: (0/0) Varázserő: (0/0)
| Tárgy: Re: Az elveszett gyermekek Szer. Dec. 12, 2012 7:32 am | |
| Jelentkeznék, ha lehet | |
| | | Mifune Admin
Hozzászólások száma : 126 IC Hozzászólások Száma : 177 Join date : 2012. Aug. 20.
| Tárgy: Re: Az elveszett gyermekek Szer. Dec. 12, 2012 9:05 am | |
| Nos oké.. azért vigyázál a feltűnéssel hamrossan kezdődik a küldetés | |
Hozzászólások száma : 17 IC Hozzászólások Száma : 20 Join date : 2012. Dec. 11. Age : 27 Tartózkodási hely : A monitor mögött
| Tárgy: Re: Az elveszett gyermekek Hétf. Júl. 15, 2013 11:27 pm | |
| Mifuneeee... Kezdjük a küldetést? Csak kérdezem, mert ha nem, akkor esetleg keresek mást... (Jah, am és mostantól kb. rendszeresen leszek) | |
| | | Mifune Admin
| Tárgy: Re: Az elveszett gyermekek Kedd Júl. 16, 2013 8:02 pm | |
| oh.. igen elnézést persze kezdhetjük. Kérlek írj IDE egy kezdő postot, amivel megérkezel Halálváros közelébe | |
| Tárgy: Re: Az elveszett gyermekek Szer. Júl. 17, 2013 10:14 am | |
| (no prob Mifune bácsi) A késő délutáni nap forrón sütött le a sivatagra. Éreztem, ahogy a tarkómon lassan kezd pecsenyévé sülni a bőr. Pedig kezdtem örülni, hogy végre nem úgy nézek ki, mint egy tarka tehén. Nem mintha az albínó varjú jobbnak tűnt volna. A távolban kezdett kibontakozni egy sün... Ja nem... az Akadémia óriás gyertyái és brutálisan furcsa sziulettje távolinak tűnt... Túúúúúúl távolinak. A két lakatos táskám húzta a vállamat, és szinte felállt a tarkómon a haj, ahogy realizáltam magamban, hogy én most a boszorkányok legeslegnagyobb ellenségének a területére készülök betenni a lábam. Csak a biztonság kedvéért újra leelenőriztem a lélekvédelmem. Másfél óra múlva majdnem feladtam, de a Sün látványa, és a víz igérete továbbcsalogatott.
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Az elveszett gyermekek | |
| |
| | | | Az elveszett gyermekek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |