Legutóbbi témák | » TársoldalakSzer. Okt. 30, 2013 10:25 am by Anita Cuccsy» Közvélemény kutatásSzomb. Júl. 20, 2013 5:55 am by Anita Cuccsy» Küldetés igénylésSzomb. Júl. 20, 2013 3:43 am by Anita Cuccsy» MintákPént. Júl. 19, 2013 6:37 am by Anita Cuccsy» Az elveszett gyermekekSzer. Júl. 17, 2013 10:14 am by Cickafark Camcsatka» HiányzásokHétf. Júl. 15, 2013 11:12 pm by Cickafark Camcsatka» Anita CuccsyVas. Júl. 14, 2013 9:50 am by Anita Cuccsy» Csevegő, DumaládaCsüt. Júl. 04, 2013 3:51 am by Soul Eater» Hórusz-szemének terme.Szomb. Jún. 22, 2013 9:42 pm by Mifune |
Top posting users this week | |
Ki van itt? | Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 88 fő) Vas. Okt. 20, 2024 3:04 am-kor volt itt. |
|
| Kuro Killer Yami | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Yami
Hozzászólások száma : 24 IC Hozzászólások Száma : 26 Join date : 2012. Nov. 30. Tartózkodási hely : Egy eldugott kis barlangban
Karakterlap Elfogyasztott lelkek: (1/100) Tapasztalatpont: (0/0) Varázserő: (0/0)
| Tárgy: Kuro Killer Yami Pént. Nov. 30, 2012 3:11 am | |
| Karakternév: Kuro Killer Yami Nem: Férfi Kaszt: Démontojás Kor: 18 Fegyvered: White Bird Fegyvermódja: Kasza Kinézet: Fekte, félhosszú haj, fekete, tág pupillájú szemek, sápadt fehér bőr, 180cm magas, vékony, sportos testalkat, 65kg, fekete bőrdzseki, mindkét alkar felfáslizva, bőrkesztyű, fekete farmer láncokkal futtatva, fekete acélbetétes bakancs. Fegyvere kinézete: Fehér haj, csillogó kék szem, hajpánt, fehér kalóz felső, bőr has fogó, fehér szoknya, fekete cipő, 175cm magas, nagy mellekkel, kb 50 kg. Fegyvermódban kinézete: Őrülete: A saját psychopatasága (Ugye bár az (animében/mangában is úgy volt, hogy a Démon Isten a félelembe őrült bele, ezért lett ő a félelem Démon Istene.) Jellem: Psychopata, bárkit megöl a célja elérése érdekébe, nincsenek barátai, csak a fegyverében bízik, a konfliktusait gyilkossággal intézi el, utál emberek közelébe lenni, csak akkor megy emberi társaságba, ha vadászik, imádja a vér látványát, szereti ha az emberek könyörögnek haláluk előtt, amikor csak tud próbál harchelyzetet idézni. Fegyver jelleme: Gonosz, imád gyilkolni, szeret parancsolgatni a társának, az emberlélek a kedvenc étele, mindent megakar ölni ami mozog és nem a társa. Előtörténet: Nem túl gazdag, de jómódú családba születtem. A szüleim nagyon szerettek. Mindent megkaptam amit csak kértem. Én is kedveltem a családom. Sokat jártunk éttermekbe, játszóházakba, egyéb rokonokhoz…. Egyszóval szép gyerekkorom volt. Aztán elvittek a szüleim óvodába mikor már elég nagy voltam hozzá. Először rühelltem azt a helyet. Sok gyerek volt és a szüleim mindig egésznapra otthagytak. Viszont fokozatosan kezdtem megkedvelni az óvodát, rengeteget játszottunk, szereztem pár barátot is, de a végén már vártam, hogy az Akadémiába kerüljek. Pár hónap múlva be is kerültem. Kicsit féltem, mert sok volt az idegen arc, de néhány ovis társam bekerült az Akadémiára. Az első nap kaptuk meg a társainkat akikkel ezentúl dolgozni fogunk. Én kaptam White Bird-öt. Egy csinos fehérhajú lányt. Hamar összeszoktunk egymással és lassan mi lettünk a legerősebb diákok. Már néhány erejét is túlszárnyaltuk. Ha jól emlékszem 4 csillagos páros voltunk. Ám egyszer kiderült, hogy az új diákokat beavatás néven megkínoztunk. Nem sokkal később ki is csaptak az akadémiáról és elvettek tőlünk minden összegyűjtött lelket. Mikor a szüleim megtudták, hogy kirúgtak, nagyon (a nagyont úgy kell érteni igazán nagyon nagyon) megvertek. Megfogadtam, hogy soha többet nem fognak látni és elmentem otthonról. Összefutottam White Bird-el és megbeszéltük, hogy bosszút állunk és örökre eltűnünk halálvárosból. Pár nap múlva meg is történt a bosszú amit azóta a „Nagy vérengzés” néven emlegetnek . Minden volt tanárunkat legyilkoltuk és minden szemtanút is, sőt még azokat is akikkel az utcán összefutottunk. Mindegy volt, hogy milyen kapcsolatban álltunk azelőtt az illetővel megöltük, ha volt rá ok, ha nem. A végére meg annyira bekattantunk mindketten, hogy a saját szüleinket is megöltük, annyi volt a különbség az emberek és a szüleink között, hogy a szüleink lelkét megettük. Én White Bird szüleiét ettem meg ő pedig az én szüleim lelkét. A bosszú után kimentünk a városból. Rablóként éltünk. Legyilkoltuk az embereket és elvettük mindenük. Nem zavart, gyerek vagy felnőtt, fiú e vagy lány, mindenkit válogatás nélkül öltünk, ha épp kellett valami és mindenki lelkét felzabáltuk. Én személy szerint a gyerekek lelkét szeretem a legjobban, olyan tiszta és édes az íze. Úgyhogy mostanában a városon kívül egy barlangban élünk és mindennap levadászunk egy-két embert, hogy életben maradjunk, ha pedig szórakozni akarunk elrablunk néhány gyereket és egymás előtt megkínozzuk őket. Ha az elősztori kicsit rövidre sikerült akkor elnézést, de nem hiszem, hogy ennél több vérengzést kell bele vinni ^-^! Ja és az Adatokban csináltam egykét kiegészítést, mert nem találtam neki sablont az oldalon, úgyhogy csináltam neki sajátot. Ja és a Démontojásoknak a „örültségéről” sem találtam semmit. Ugyebár amibe beleőrült és később Démon Isten lesz olyan Démon Isten lesz amibe beleőrült, én például, ha begyűjtöm a kellő lelket a fegyveremmel együtt akkor én a psychopataság Démon Istene leszek . | |
| | | Death the Kid Admin
Hozzászólások száma : 72 IC Hozzászólások Száma : 96 Join date : 2012. Jul. 27. Tartózkodási hely : Halálváros
| Tárgy: Re: Kuro Killer Yami Pént. Nov. 30, 2012 9:37 pm | |
|
A hozzászólást Death the Kid összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 02, 2012 4:18 am-kor. | |
| | | Mifune Admin
Hozzászólások száma : 126 IC Hozzászólások Száma : 177 Join date : 2012. Aug. 20.
| Tárgy: Re: Kuro Killer Yami Szomb. Dec. 01, 2012 3:28 am | |
| Kiddel ellentétben én tudom a választ... az emberek is fogyaszthatnak el emberi lelkeket, így változnak át démontojássá, és ez nem is ritka, hisz vegyük például Al Capone barátunkat, és a csatlósait. Ők is emberi lelkeket esznek, és ha levágják őket démontojássá alakulnak. Nos ha ezt tisztáztuk, akkor szeretném én ELFOGADNI az Előtörténetedet, ám mivel nem én kezdtem el az ellenőrzést, kérlek várd meg Kid válaszát is. | |
| | | Yami
Hozzászólások száma : 24 IC Hozzászólások Száma : 26 Join date : 2012. Nov. 30. Tartózkodási hely : Egy eldugott kis barlangban
Karakterlap Elfogyasztott lelkek: (1/100) Tapasztalatpont: (0/0) Varázserő: (0/0)
| Tárgy: ASd Szomb. Dec. 01, 2012 8:01 pm | |
| Hát igazából úgy van a lélek elfogyasztás, hogy akkor válok Démon Istenné, ha megeszem az adott mennyiségű lelket és fegyverem akkor válik "Démon Isten fegyverré" ha ő is megeszi az adott mennyiséget. Asura azért evett, olyan rengeteg mennyiségű lelket, hogy ő is és a "bicskája" is Démon Istenné váljon | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kuro Killer Yami | |
| |
| | | | Kuro Killer Yami | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |